Vart jag mig i världen vänder..

expeditioner och produktionsstöd

Expeditionary's personal har en lång erfarenhet av att leda under besvärliga former, sätta upp säkerhetsmässiga planer och arbeta lösningsfokuserat.
Vi har arbetat med olika tv-projekt runt om i världen och ansvarat för både scouting, hela logistikkedjan, vårdteam med både läkare och akutvårdare, säkerhetsplanering, omvärldsanalyser samt en mängd olika viktiga detaljer kring en produktion och expedition.

Vi har bland annat arbetat i länder som Argentina, Nepal, Sydafrika, Mali, Burkina Faso, England, Norge, Afghanistan, Kenya och Frankrike. 

Vårt sätt att se logistik och säkerhet lösningsfokuserat istället för problematiskt har varit en framgångsfaktor för oss och på så vis också för dig när du anlitar oss. 

Vår personal kan bidra med:

  • Projektledare
  • Expeditionsledning 
  • Location scouting
  • Säkerhetsplanering och Table top övningar
  • Läkare & sjukvårdare
  • Gruppledare
  • Logistikteam 
 

Referenser

"I forbindelse med TV serien Heltenes Kamp har Mastiff Norge og undertegnede hatt gleden av å jobbe med Expeditionary ved Peter Høgberg og hans kollegaer. De har funnet fram til spennende og eksotiske innspillingsplasser, håndtert sikkerhet, logistikk og i det hele tatt lagt tilrette for det meste rundt innspillingen av TVserien.
Peter og hans kollegaer er uhyre proffesjonelle i alt de gjør. Innspillingen av Heltenes kamp er uforutsigbar ved at vi jobber i ukjente villmarker og vi er avhengig av at vi er på lag med naturen. Expeditionarys erfaring me4d naturen og deres klokskap har virkelig stått frem ved at enhver utfordring underveis har vært håndtert glimrende. I tillegg til deres profesjonalitet, har det vært veldig hyggelig å jobbe med Peter og hans menn. De er gode på menneskelige relasjoner, løsningsorienterte,  og man blir glad og positiv av å jobbe sammen med dem!"
ROGER MOE
Executive Produsent Mastiff Norge

Tidigare expeditioner/produktioner

Det största äventyret

SÄSONG 2 - MASTIFF

Det största äventyret

SÄSONG 3 - MASTIFF

expeditionen

Baluba - TV4

Vie is de mol

TALPA PRODUCTION - Holland
 
 

transpyrenea 

TÄVLINGSSUPPORT
Medelhavet - Atlanten 

Vild Kärlek

Säsong 1

Söker du en expeditionsledare?

Eller söker du personal som supporterar er Tv-/Filmproduktion vart som helst i världen?