KICKOFF
för soloentreprenörer eller småföretagare

Konferens och kickoff

Lunch till Lunch  
Vi hjälper dig framåt med inspirerande övningar, glädje & gemensamt fokus. 

Jag har drivit ett småföretag i snart 10 år, men jag saknar möjligheten att gå på kickoff, konferens eller gemensamma utvecklingsdagar. 

Vi är också allt för dåliga på att avsätta tid för oss själva som egenföretagare och fokusera på oss själva och vårt bolag och det vill vi ändra på! 

Varför startade du ditt företag? Vad hade du för mål med ditt företagande och håller du fortfarande samma riktning?  Har du nya mål med ditt bolag? Hur mycket vill du jobba och när ska du vara ledig? Hur är det med dina personliga mål? Mår du bra?  Det och mycket annat kommer du få jobba med under en Lunch till Lunch i din hemstad. 
Varför ska jag göra detta?

För att vi vet att som ett litet företag så hamnar man sällan i dessa sammanhang som kickoff och konferens och vi tror att det är en viktig del i att bli en hållbar företagare i längden. 
I vår kickoff så ger vi dig möjligheten att fundera på vad du vill, hur du vill göra det och hur du ska utvecklas, både som företagare och individ.

Detta ingår:

Olika Workshop moment
Nytt nätverk 
Lunch vid ankomst
Eftermiddagsfika "Gofika"   
Utbildande delmoment
Walk & Talk moment
2-rätters middag 
Boende del i dubbelrum
Hotellfrukost 
Förmiddagsfika 
Lunch före avfärd  
Workshop genomförs med minst 10 deltagare. 

Datum kommer inom kort 
Skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan, (Ställ din fråga till oss direkt) så meddelar vi dig när vi har satt datum.

Ställ din fråga eller skicka in din intresseanmälan 

Utveckling för dig och ditt företag