Workshop Företagsutveckling


Företagsutvecklande Workshop

Det finns en enorm kraft i nätverk, men att åka iväg på en nätverksträff innebär ofta att man hamnar kring ett bord med några personer som du förmodligen redan känner, ni äter och dricker gott och har en trevlig kväll. Men du hinner knappt känna dig tillräckligt bekväm med att berätta om ett problem du har i ditt företag som du inte vet hur du ska lösa och fråga personen mitt emot hur denne hade löst problemet.

Expeditionary erbjuder nu dig möjligheten att delta i ett sammanhang där du ska känna dig både mer bekväm och upplyft för att få insikter, lärdomar och stöd. 

För oavsett om du är frisör, snickare eller driver ett mindre företag som håller på med grafisk design, så kommer ni ha flera liknande beröringspunkter, exempelvis;
- Hur har jag en bra balans mellan arbete och privatliv?
- Ska jag anställa eller måste jag ens det?
- Vart ska jag börja och vad måste jag göra? 
- Vilka vill jag eller kan jag samarbeta med?

Företagsutvecklande workshop innebär att du få ta del av många bra råd kring företagsutveckling samt lärdomar kring vad du bör tänka på för att komma framåt i din egen samt företagets utveckling.
Du kommer få möjlighet att tillsammans med flera olika typer av företag sitta tillsammans och lyfta olika utmaningar, få några tankar från en annan företagare hur denne hade löst ditt problem, vi kommer lära oss av varandra utan att vara rädd för konkurrens, utan snarare se att business drar business och att fler hjärnor runt samma problem kan hitta kanske 5 olika lösningar som hjälper dig framåt. 

Varför ska jag göra detta?

För att vi vet att som ett litet företag så känner man sig ofta ganska ensam i många frågor.
I vår workshop så kommer du få flera ögon på liknande utmaningar som andra har, det innebär också flera möjliga lösningar på ett problem. 

Detta ingår:

Olika Workshop moment
Nytt nätverk 
Kaffe/Te & smörgås 
Lunch
Eftermiddagsfika "Gofika"   
Utbildande delmoment
Walk & Talk moment 
Workshop genomförs med minst 6 deltagare 

Datum kommer inom kort 
Skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan, (Ställ din fråga till oss direkt) så meddelar vi dig när vi har satt datum.

Ställ din fråga eller skicka in din intresseanmälan 

Utveckling för dig och ditt företag