En plan utan handling är slöseri med din tid  


1 timmes "bollplank"

Vi erbjuder dig att boka upp 1 timmes gratis bollplank för ditt företags utveckling. Samla på dig tankar och idéer som du vill provskjuta på oss och vi kommer med insikter och input för just dig och din verksamhet. 
Värde 1250kr 

Vill du, efter denna timme, har mer hjälp och stöd så är du välkommen att boka upp mer tid alternativt ett helt utvecklingspaket. 
Boka din timme genom att skicka ett mail till catrin@exss.se 

Ett mål utan en plan är bara en dröm
En plan utan handling är bara slöseri med din tid

När du anlitar Expeditionary i företagsutvecklande processer, så genomför vi hela resan tillsammans. 
Man skulle enkelt sagt kunna beskriva det som att vi tankar ur dig dina idéer, dina farhågor, dina planer, vi tvingar dig att tänka till; 
Vart vill du och vart ska du? 
Alla idéer som du har i ditt huvud, formuleras till en strategi och handlingsplan. 
Alltså - dina tankar formas till en plan! 
Sen är det din uppgift att göra action av planen!

Utvecklings- och förändringsstöd

För att reda ut vart ditt företag befinner sig i förhållande till andra bolag, eller i förhållande till din ursprungsplan om vart du vill vara om 1 år, 5 år, är det viktigt att planera in löpande realitychecks i din process.

Vart är vi och vart ska vi - har vi rätt karta? 
Expeditionary tittar in i ert bolag med andra "glasögon" och tar in input till ditt förändringsarbete. När vi har en mängd grundfakta, då är det dags att rita kartan och skapa en handlingsplan för hur ditt företag ska nå dit. Men i detta alternativ så skapar du handlingsplanen själv, vi agerar som bollplank och samtalspartner.

Men vill du ha hjälp med att ta fram handlingsplanen?
Titta på alternativet "Strategi & handlingsplan".

Bollplank från: 2 timmar och uppåt

Pris: 1.250kr/timmen
Passar mindre företag upp till 10 anställda

Vad vi kortsiktigt kan stötta med

 • "Realitychecks"
 • Gemensamma mål
 • Strategiska prioriteringar
 • Utvecklande workshops & samtal
 • Förändringsledning
 • Utvecklande kommunikation 

Strategi & handlingsplan

För att ta fram en strategi framåt så måste du till en början helt konkret veta vart du är just nu och vart du ska ska!
Annars blir det som att resa utan en karta, det är inte helt säkert att du når ditt mål om du kör på känsla, förmodligen kör du vilse några gånger innan, måste fråga många olika på vägen, någon ger dig fel vägbeskrivning och du tar fel avfart och hamnar helt fel.

Du behöver avsätta ett par timmar varje vecka för att ha fysiska möten, men också några timmar för att plocka fram en del underlag, klura, vända och vrida på tankar och idéer. Endera så gör du det enskilt, eller så hjälps vi åt.

Glöm inte att det är Du som ska utveckla Ditt företag - vi hjälper till med att utforma en plan så du med enkla steg därefter vet precis vad du behöver göra framåt.

Beräknad tid: Från 30 timmar
(beror på företagets storlek, hur mycket underlag som redan finns samt vår överenskommelse)
Pris: 30.000 kr (ex moms) - priset gäller max 30 timmar
Därefter 1.250 kr/timmen 
Passar mindre företag upp till 10 anställda

Innehåll till din Strategi

 • Affärsidé
 • Nulägesanalys
 • Visionsarbete
 • Omvärldsanalys
 • SWOT
 • Kundanalys
 • Strategiska prioriteringar
 • SMARTA mål 
 • Säljprocessen
 • Budget och prognosarbete
 • Risker och Möjligheter
 • med mera

Omdömen

Berg Film

"Catrin hjälpte oss ta fram en vision samt businessplan. Hon tog sig an uppdraget med stor optimism och det var en enkel process trots det omfattande arbetet. Med peppande och effektiva möten, kunde vi se på vårt företag med helt nya ögon där vi är extremt optimistiska inför framtiden."
Victor Daggberg - VD Berg Film


DUPP Film
"Catrin på Expeditionary var en stor hjälp i en situation då vi kände att vi behövde guidning och riktning inom Dupp. Genom att lyssna och ställa rätt frågor fick hon oss att inse vad som är viktigt både för företaget men också i vår livssituation.
Catrin har en förmåga att ringa in precis det man behöver hjälp med och vad som behöver göras och prioriteras inom företaget.
Vi kan varmt rekommendera Catrins vägledning!"
Anders och Per Nyman - DUPP FilmIt´s just me

"Att ha en rådgivare, inom affärsstrategi, som Catrin, som verkligen tar sig tid att förstå ditt företag och vad det handlar om, är guld värt. Genom en anpassad strategi känner jag mig nu säker på att ta rätt steg framåt och arbeta mot de mål vi satt upp för mig och mitt företag 
It´s just me! 

Jag kan starkt rekommendera Catrin och Expeditionary till andra som söker hjälp med sin väg framåt. Med Catrins lyhördhet, kunskap och personliga engagemang kan du vara säker på att du får den professionella hjälp du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå." 
Rikard Häll - VD It´s just me